Tigra - účetnictví, personal outsource, software
účetnictví a daňové poradenství účetnictví a daňové poradenství
personal outsourcing personal outsourcing
vývoj software vývoj software

Externí vedení účetnictví je spolehlivé

25. 2. 2015

Váháte, jestli je pro vaše podnikání výhodnější zaměstnávat vlastní účetní, nebo zvolit možnost externího vedení účetnictví? Tzv. outsourcing účetnictví je stále populárnější, protože účetní firma má oproti vlastním zaměstnancům řadu výhod.

Asi největší obavou podnikatelů z outsourcingu účetnictví je potenciální únik firemních informací. V dnešní moderní době je nejjednodušší zjistit si na účetní firmu reference a doporučení. Dobrá účetní firma zveřejňuje své reference ne proto, aby se chlubila klienty, ale aby dala novým klientům možnost zjistit spokojenost od jiných.

Vždy k dispozici

Účetní firma sleduje novinky z oblasti účetnictví, daňové zákony, efektivní softwary… Je připravená svým klientům poskytnout ty nejmodernější a nejkomplexnější služby. Naopak zaměstnanec firmy nemá většinou čas sledovat nejnovější aktuality a možnosti, jak si zefektivnit práci. Interní účetní potřebuje čas od času vzdělávat a „zaktualizovat“.

Jen jednou z výhod outsourcingu účetnictví je okamžitá připravenost a stoprocentní dodržování termínů. Samozřejmě je to trochu nadneseně řečeno, ale účetní firmě se nestane, že kvůli nemoci nezpracuje faktury nebo neuzavře kvartál. 

« zpět

RYCHLÝ KONTAKT:

NOVINKY:

Plnění programového prohlášení - co už je rozpracované?

27. 10. 2018 Součástí programového prohlášení vlády byla například úprava DPH, změny v dani z příjmu nebo změny v systému důchodů. Jaké změny jsou již schválené, rozpracované a na kter…

Zálohy na zdravotní a sociální pojištění rekordně vzrostou

23. 10. 2018 Jako každý rok dojde od ledna k úpravě minimální výše záloh na zdravotní a sociální pojištění pro OSVČ. V důsledku výrazného růstu průměrné mzdy bude toto navýšen…

Archiv novinek »

© 2021 TIGRA s.r.o