Tigra - účetnictví, personal outsource, software
účetnictví a daňové poradenství účetnictví a daňové poradenství
personal outsourcing personal outsourcing
vývoj software vývoj software

OSVČ, snižte si zálohy na sociálním a zdravotním pojištění

14.5.2014

Osoby samostatně výdělečně činné si mohou zažádat o nižší zálohy na zdravotním a sociálním pojištění. Výše měsíčních záloh pro OSVČ na zdravotním a sociálním pojištění v roce 2014 závisí na tom, jak se vám dařilo v roce 2013.

Co když se vám ale letos zdaleka nedaří jako loni? Možným řešením je žádost o snížení měsíčních záloh na povinném pojistném. Na obě žádosti existují předtištěné formuláře.

Podmínkou pro vyhovění žádosti o snížení měsíční zálohy je, aby průměrný měsíční zisk v aktuálním roce byl alespoň o třetinu nižší než průměrný měsíční zisk za předchozí rok. Průměrný měsíční zisk v aktuálním roce se posuzuje nejméně za tři po sobě jdoucí měsíce. Nemůžete ale očekávat slevu, pokud již platíte minimální zálohy.

Pokud potřebujete poradit, neváhejte se obrátit na odborníky.

« zpět

RYCHLÝ KONTAKT:

NOVINKY:

Maßgeschneiderte Lösung für Kunden

Die Gesellschaft Tigra bemüht sich immer, die Kundenwünsche und Anforderungen sowie ihre Gewohnheiten zu berücksichtigen. Zusammen können wir also eine maßgeschneiderte Lösung für Ihre Gesellschaft ausdenken – von der Buchhaltung, die voll in unserer…

Hochwertige Software - Grundlage

Die Gesellschaft Tigra benutzt nur hochwertige und lizenzierte Software und System mit Cloud, so dass alles online gelöst wird und überall zugänglich ist. Diese Lösung ist trotzdem sehr sicher, weil es dabei eine ähnliche Verschlüsselung wie bei Banksystemen genutzt…

Archiv novinek »

© 2021 TIGRA s.r.o