Tigra - účetnictví, personal outsource, software
účetnictví a daňové poradenství účetnictví a daňové poradenství
personal outsourcing personal outsourcing
vývoj software vývoj software

Ušetřete za vozový park

12. 4. 2017

Náklady na provoz vozového parku mohou ve finančních rozpočtech podnikatelů hrát nemalou roli. Projděte si pár tipů, jak tyto náklady co nejvíce snížit.

Pojištění celého vozového parku

Výhoda tohoto pojištění spočívá v pojištění všech vozidel za jednotných podmínek. Společnosti se výrazně zjednoduší administrativa a všeobecně je pojištění všech aut dohromady výhodnější než pojištění jednotlivých vozů. Další možností, jak ušetřit na pojištění, je sleva na víceleté smlouvy. Zanedbat se nevyplatí ani každoroční aktualizace pojistných částek na havarijním pojištění.

Pořízení tankovací karty

Existují tankovací karty, které na sebe neváží žádné servisní poplatky ani poplatky za použití v partnerské síti. Tankovací karty také nabízí možnost tankování za plošné ceny. To se vyplatí zejména u dálnic a hlavních tahů, kde do firemních vozů tankujete za stejnou cenu, jako ve zbytku republiky. Rozdíl může být i 7 Kč na litr.

Monitoring vozidel

Další možností jak zefektivnit využívání firemních vozidel je jejich monitoring. Díky GPS je možné sledovat pohyb vozidel a optimalizovat tak náklady na jeho provoz. Můžete také rozlišit soukromé a služební jízdy a sledovat styl jízdy. Monitoring také může evidovat informace o stavu paliva, zatížení náprav nebo teplotě v nákladovém prostoru.

Firemní vozy jsou pro podnikání nezbytností. Proč na nich ale neušetřit, že?

Další možnosti úspory a daňové optimalizace vám nastíní kvalitní účetní firma

« zpět

RYCHLÝ KONTAKT:

NOVINKY:

Maßgeschneiderte Lösung für Kunden

Die Gesellschaft Tigra bemüht sich immer, die Kundenwünsche und Anforderungen sowie ihre Gewohnheiten zu berücksichtigen. Zusammen können wir also eine maßgeschneiderte Lösung für Ihre Gesellschaft ausdenken – von der Buchhaltung, die voll in unserer…

Hochwertige Software - Grundlage

Die Gesellschaft Tigra benutzt nur hochwertige und lizenzierte Software und System mit Cloud, so dass alles online gelöst wird und überall zugänglich ist. Diese Lösung ist trotzdem sehr sicher, weil es dabei eine ähnliche Verschlüsselung wie bei Banksystemen genutzt…

Archiv novinek »

© 2021 TIGRA s.r.o