Tigra - účetnictví, personal outsource, software
účetnictví a daňové poradenství účetnictví a daňové poradenství
personal outsourcing personal outsourcing
vývoj software vývoj software

Proč si jako zaměstnavatele vybrat účetní firmu TIGRA s.r.o.?

5. 12. 2016

Ing. Jan Vaněk, jeden ze zakladatelů účetní firmy TIGRA s.r.o., se ve svém každodenním shonu krátce zastavil a u šálku čaje si uvědomil, jak je vlastně ve svém životě spokojený. Mezi prvními myšlenkami, která ho napadla, byla ta, že firma TIGRA musí být úspěšná, když je neustále ve fázi rozšiřování svého týmu. Řekl si: „Ano, jsme úspěšní. Svědčí o tom stále větší spokojenost stávajících klientů a narůstající poptávka po našich službách.“

Další myšlenky šly rychle za sebou, tak se je snažil zachytit na papír:

 „Máme opravdu dlouholetou zkušenost v oblasti účetnictví. Během našeho působení na trhu, příští rok to bude už 25 let, jsme se vyprofilovali jako spolehlivý partner našich klientů. Mohou se na nás absolutně spolehnout, protože jim přinášíme zodpovědnou a komplexní službu v oblasti mzdové i účetní politiky. Účetní zákony se v poslední době celkem rychle odměňují a doplňují, což s sebou přináší opravdu fundované znalosti odborníků v oblasti účetnictví. V tomto máme velké štěstí, naši kolegové účetní jsou profesionálové.

Oceňuji loajalitu

Jsme firma, která roste. Růst nepřichází sám od sebe, musí se na něm tvrdě pracovat. Především díky loajálním zaměstnancům jsme tam, kde jsme. Nemáme v našich řadách ty, kteří brali naši firmu pouze jako přestupní stanici. Růst a vývoj firmy hodně záleží na vztahu zaměstnavatele a zaměstnance.

Vážím si pracovitosti

Naši kolegové přicházejí s vlastní iniciativou. Rád jim naslouchám a diskutuji s nimi o nastavení procesů. Je důležité, aby je přijali za své, pak s jinou chutí svoji práci odvádějí, když ví, že jsou platnými členy týmu. To, že máme minimální fluktuaci, mě přesvědčuje o tom, že pro zaměstnance není nejpodstatnější prestižní název pozice a finanční růst, ale to, že pracují až v rodinné atmosféře, kde na prvním místě je vzájemná důvěra a podpora.

Z eléva profesionálem

Naši kolegové jsou profesionálové ve svém oboru. Všímám si, že dnešní mladí uchazeči o práci vyrovnávají svoji neznalost přemírou sebevědomí. Ale lze mezi nimi najít pracovitého člověka, který nemlátí jen suchou trávu. I takové v našem týmu uvítáme.

Každý, kdo hledá práci v oboru účetnictví, má chuť pracovat a vzdělávat se, má u nás dveře otevřené. Poskytneme mu možnost dalšího vzdělávání a spoustu dalších výhod, o kterých se přesvědčí, jakmile se stane platným členem našeho týmu. Nezáleží mi na tom, zda svoji práci odvede z kanceláře nebo z domova, ale na tom, aby práce byla odvedená stoprocentně a včas. To je to, na čem si u nás zakládáme a co nás činí pro naše klienty nepostradatelné.

Těšíme se tedy na vás, přidejte se k nám a radujme se ze společné práce.“

 

 

« zpět

RYCHLÝ KONTAKT:

NOVINKY:

Plnění programového prohlášení - co už je rozpracované?

27. 10. 2018 Součástí programového prohlášení vlády byla například úprava DPH, změny v dani z příjmu nebo změny v systému důchodů. Jaké změny jsou již schválené, rozpracované a na kter…

Zálohy na zdravotní a sociální pojištění rekordně vzrostou

23. 10. 2018 Jako každý rok dojde od ledna k úpravě minimální výše záloh na zdravotní a sociální pojištění pro OSVČ. V důsledku výrazného růstu průměrné mzdy bude toto navýšen…

Archiv novinek »

© 2021 TIGRA s.r.o